Marjelle blogt…

In ‘Het nieuwe komt achter de punt’ blog ik over de dingen die ik onderweg tegenkom, die me bezighouden. Klein en groot, lief en leed, alles kan daarbij een inspiratiebron vormen, autobiografisch met soms een vleugje fantasie.

N.B. Sta je op een van de foto’s en wil je dat liever niet, stuur dan een mailtje naar marjellemailt@gmail.com en je foto wordt ervan afgehaald.

Bij het exporteren vanaf VK-blog naar WordPress is er op het gebied van lay-out het e.e.a. misgegaan waardoor er in oudere berichten afwijkende lettertypen en fotoformaten (foto’s hebben ook aan scherpte ingeboet), een teveel aan witregels en problemen met hoofd- en kleine letters zijn ontstaan.

3 Reacties op “Marjelle blogt…

 1. Hallo Marjelle.even surfen op het net en daar kwam ik de taalblunders tegen die jij gevonden heb op het internet.
  Ik kan het best waarderen en zie de humor er best van in.
  Maaaaaarrr!….. als ik je vertel dat ik een rasechte Crooswijker ben die vertel jou een verhaaltje over het hoe en waar van een crooswijkervertel.
  Bij het verzinnen van een goeie pakkende naam (URL) voor mijn site, ben ik echies nie over een nach ijs gegaan .Gekheid Marjelle.
  Dit is bewust gedaan want een Crooswijker vertel en met .nl er acgter rijmt het ook nog.
  Groetjes van een trotse webmaster met 500.000 hits in twee jaar tijd, dan zeg zo’n naam alles. Ton Geenen

 2. Hoi Ton, ik denk dat je verwijst naar m’n blog https://marjelleblogt.wordpress.com/2011/05/15/zoek-machine-2/ De reden dat ik juist die zoektermen koos had niet met taalfouten te maken, maar omdat ik het grappig vond dat – van ‘B12 bij postduiven’ tot ‘intensief wandelen puzzelwoord 13 letters’ – ze allemaal naar mijn blog leidden. 😉 De tekst heb ik toen letterlijk overgenomen, dus ook eventuele spelfouten heb ik laten staan. Leuk dat je even meer uitleg geeft over een Crooswijker vertel en succes met je drukbezochte site. 🙂

 3. Bedankt voor je like, Iris van Loon.

Ben benieuwd naar je reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s